Historische luchtfoto's Zaanstreek - herdruk

Nu in prijs verlaagd!

Deze uitgave, met een indrukwekkende verzameling luchtfoto’s van de Zaanstreek, uit de dertiger en veertiger jaren,  verschijnt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Rotary Zaandam.

Reacties

Het is een mooi boek ,maar ik mis wel meer foto's van fabrieken uit oud zaandijk Bedrijven als Pielkenrood wat al meer als 100 jaar op de zelfde plek zit. voor de rest zijn het mooie foto's.
De logische indeling van de afbeeldingen, van Zaandam tot Krommenie en aan de andere kant van het water weer terug, maken dit boek tot een boeiend reisje langs de Zaan
Een prachtboek......een goed overzicht over de Zaanstreek, als woon- en werkgebied. Als je er nog woont, weet je het wel.....pas als je er weg bent, vraag je je af 'hoe was het ook al weer' en vanuit de lucht krijg je toch een goed overzicht. Nu ik alweer jaren in Noorwegen woon, denk ik: 'was het allemaal zo krap en op elkaar gebouwd?' Mooi boek.....ben er erg blij mee....... Ligt op tafel met vergrootglas er bovenop
Mooi boek, Nodigt uit om weer wat meer rond te kijken naar het industrieel erfgoed in de Zaanstreek. Wel jammer dat de focus ligt op de industrie en zo weinig op het landschap.
Het is een prachtige uitgave over Zaandam gezien vanuit de lucht. Voor mijn werk zit ik ook vaak in de lucht en vind ik het leuk om tegenwoordige tijd, met verleden tijd te vergelijken. Erg blij met deze uitgave, die overigens netjes verpakt wordt verstuurd!
het is een fantastische boek met mooie luchtfoto´s wat leerzaam is wie wat meer wil weten over de Zaanstreek

Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.