Uitjes in de Zaanstreek

Interessant, leerzaam, maar vooral: uitnodigend en handig! Het voorziet absoluut in een behoefte, dit leuke gidsje in handzaam pocketformaat, met veel liefde voor de Zaanstreek en aandacht voor detail door de schrijfster samengesteld. Het geeft vlotte beschrijvingen en een schat aan wetenswaardige en nuttige informatie voor jong en oud over een grote variatie aan bekende en minder bekende ‘uitjes’.

Korte en langere wandelingen en ontdekkingstochten langs historische of leuke en spannende natuurroutes, bezoekjes aan recreatieve plekjes, bezienswaardigheden en allerlei soorten kleine en grotere musea. Bij elk uitje staan adres, openingsuren, entreeprijs en bereikbaarheid duidelijk vermeld. 60 Uitjes in de Zaanstreek is voorzien van honderden foto’s. Een echte aanwinst voor ieder die dit unieke gebied verder wil verkennen of leren kennen, dit land van water, wind en
weilanden, van natuurschoon en fabrieksgeurtjes, van 17e eeuwse houten huisjes en oude kerkjes, statige 19e eeuwse koopmanshuizen en bekroonde hedendaagse architectuur, met zijn rijke verleden van molens en industriële monumenten.

Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.