De albums van Hille (incl. uitgave Van cactus- tot voetbalplaatjes)


€ 14,95

De albums van Hille (incl. uitgave Van cactus- tot voetbalplaatjes)


€ 14,95
  bestel nu

Informatie

Categorie De Zaanstreek
Uitvoering Geheel in kleur
Bindwijze Paperback
Verschijn datum april 2023


Omschrijving

Beschuit voor ‘t plaatje
De Zaanse beschuitfabrikant Hille gaf in de vorige eeuw meer dan twintig verzamelalbums uit. Kunstenaars zoals Willem Jansen, Bernard van Vlijmen en Rein Stuurman maakten hiervoor prachtige aquarellen. Lange tijd was het onduidelijk of deze kunstwerken ook bewaard zijn gebleven. Een onverwacht bericht aan de Willem Jansen Stichting gaf hierop het antwoord. Deze uitgave gaat in op de geschiedenis van Hille, vertelt over de plaatjesalbums en de kunstenaars die deze hebben geïllustreerd en wordt een selectie van de originele aquarellen afgebeeld.

Deze uitgave wordt verkocht als combinatiebundel met Van cactus- tot voetbalplaatjes. Bij bestelling van deze uitgave ontvangt u beide boeken.


In de zelfde categorie als De albums van Hille (incl. uitgave Van cactus- tot voetbalplaatjes)

De Zaanstroom

Lees meer € 25,00

Aan de hengel

Lees meer € 5,00

Verdwenen Zaanstreek

Lees meer € 24,95
Uitgeverij Noord Holland maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord met de privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode. Deze kunt u via de e-mail opvragen.