Een pracht land van water


€ 19,95

Een pracht land van water


€ 19,95
  Vraag aan

Informatie

ISBN 978 94 92335 41 8
Categorie De Zaanstreek
Gewicht 1000g
Uitvoering Geheel in kleur
Bindwijze Hardcover
Verschijn datum juni 2023


Omschrijving

het Wormer- en Jisperveld

Mooie verhalen, mooie beelden en de liefde en zorg voor het Wormer- en Jisperveld. Langs de oevers van de Zaan en de Poel verrijzen nieuwbouwprojecten met een magnifiek uitzicht. Daarom is het heel belangrijk om het Veld met zijn bijzondere natuurwaarden bij die nieuwe inwoners onder de aandacht te brengen.

Met dit boek worden de bezoekers, bewoners en alle andere belangstellenden geïnformeerd over allerlei zaken die in het Wormer- en Jisperveld spelen. In deze tijd van tegenstellingen ligt het niet zo voor de hand om een boek samen te stellen waar zowel agrariërs, natuurbeschermers, bewoners en vrijwilligers een bijdrage aan hebben geleverd. Maar met de Poelboerderij in de favoriete rol als verbinder is dat gelukt.

De drempel is laag, de betrokkenheid met het gebied is groot. Als we dat maar voor ogen houden want het Wormer- en Jisperveld is zeer de moeite waard om te behouden voor de toekomst.

Pracht land van water, het Wormer & Jisperveld is te bestellen via e-mail. Stuur een mail met uw volledige gegevens en het aantal gewenste exemplaren naar bestellen@uitgeverijnoordholland.nl

Uitgeverij Noord Holland maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord met de privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode. Deze kunt u via de e-mail opvragen.