Nieuwe uitgave

De verrassende natuur van het OER-IJ landschap

Bestel hier

Bekijk het overzicht van Uitgeverij Noord-Holland


Zaanse papier geschiedenis


€ 29,95   Meer info

STROOM


De Zaan in bewegingTekst: Floris van AlkemadeFotografie: David Galjaard en Bert VerhoeffWaterscooters schieten tussen grote vrachtschepen door. Suppers in zwembroek peddelen langs vervallen pakhuizen en hagelnieuwe appartementen. Langs De Zaan bestaat alles naast elkaar. Fotografen Bert Verhoeff en David Galjaard, beide sinds een paar jaar bewoners van de Zaanstreek, ontwikkelden een fascinatie...

€ 29,95   Meer info

STROOM


€ 29,95   Meer info

Over Uitgeverij Noord-Holland

Stichting Uitgeverij Noord-Holland bestaat sinds 1983 en geeft kwaliteitsboeken uit over onderwerpen die het Noord-Hollandse leven kleur en diepgang geven. De uitgeverij heeft als primaire doelstelling het uitgeven van boeken (en mogelijk ook andere informatiedragers), gericht op belangwekkende, typisch Noord-Hollandse aspecten van geschiedenis, kunst en cultuur. Sinds de oprichting zijn ca. 200 boeken verschenen, in een grote variatie aan onderwerpen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze nieuwe uitgaven.


Uitgeverij Noord Holland neemt uw privacy serieus. Wij verstrekken uw gegevens dan ook niet aan derde partijen.

Uitgeverij Noord Holland maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord met de privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode. Deze kunt u via de e-mail opvragen.