OER-IJ militair


€ 0,00

OER-IJ militair


€ 0,00
  bestel nu

Informatie

Categorie Erfgoed Noord-Holland
Uitvoering Geheel in kleur
Bindwijze Hardcover
Verschijn datum november 1999


Omschrijving

In 2018 verscheen de Atlas van het Oer-IJ. Het boek was een groot succes, de eerste editie was binnen enkele weken uitverkocht en er volgden nog drie herdrukken. Ook andere kennis-delende activiteiten van de Stichting Oer-IJ mogen zich in een enorme belangstelling verheugen: volle zalen bij de lezingen in het Huis van Hilde in Castricum, regelmatig volgeboekte excursies en tussen de vier- en vijfduizend deelnemers aan het wandelevenement de Oer-IJ-Expeditie.

De belangstelling voor landschappelijk en cultuurhistorisch erfgoed in Nederland is groot en dat is niet minder in de regio’s van het Oer-IJ zoals Kennemerland, IJmond, Schermereiland en West-Friesland. In aansluiting op de Atlas van het Oer-IJ-gebied en de informatie op de website ‘Oer-IJ, aandacht voor een vergeten landschap’, willen we komen tot een reeks handzame boeken die een breed publiek laat kennismaken met wat er te zien en te beleven valt in het Oer-IJ-gebied. Dit doen we aan de hand van onze zes verhaallijnen, met als eerste: 2000 jaar Oorlog & Strijd. Verschijnt najaar van 2021.

Uitgeverij Noord Holland maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Bij het verder gaan op onze website gaat u akkoord met de privacyverklaring, het privacybeleid en de digitale gedragscode. Deze kunt u via de e-mail opvragen.